RockStars



dijous, 18 de març del 2010

Coneixem el nostre poble

Per Nadal vàrem voler ambientar l'escola amb el nostre poble i amb els establiments més significatius per a nosaltres. Tot allò que veim diàriament i forma part de les nostres vides a Sant Miquel.

Per això, sortirem al poble a fixar-nos ben bé en les coses que hi trobam per després situar-les al gran mapa que es va fer a l'entrada de l'escola. La classe de primer havia de saber situar on es troba Correus, La Caixa, els autocars de Lucas Costa, el restaurant Can March i Cas Metge.

Pel camí veièrem la casa de la reàvia d' Indira, ca'n Aaron i la casa de'n Lluís. Quan na Neus va veure les ovelletes ens va explicar que a casa seva ja tenien quatre anyells ben petits!

Amb na Fina vam parlar del significat d'alguns senyals i ens vam fixar molt bé amb el nom dels carrers. A Correus vam aprendre on hem de posar les cartes per a que arribin allà on vulguem i aprenèrem també, el nom de molts d'oficis.

Vam fer una volteta per l'església i ens vam fotografiar devora en Marià Villangòmez.

Aquí teniu unes fotografíes on podeu veure tota la nostra passejada.dal










Una vegada a l'aula ens vam posar en grups i vam treballar tot allò que vam veure per a posar-ho en el plànol del nostre poble, a l'entrada de l'escola. A cada establiment vam col·locar fotos d'alguns de naltros. Aquí podeu veure com treballam.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada